<h2>Xωματουργικές Εργασίες </h2><p>Τερζης Ιωάννης-Η εταιρεία Τερζης Ιωάννης, ιδρύθηκε με κύριο της  αντικείμενο τις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xomatourgikaterzis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Χωματουργικές Εργασίες</h2><p>Τερζης Ιωάννης-Η εταιρεία Τερζης Ιωάννης, ιδρύθηκε με κύριο της  αντικείμενο τις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xomatourgikaterzis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Χωματουργικές Εργασίες</h2><p>Τερζης Ιωάννης-Η εταιρεία Τερζης Ιωάννης, ιδρύθηκε με κύριο της  αντικείμενο τις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.xomatourgikaterzis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

   Εκσκαφές

   
Περισσότερα...

Οι εκσκαφές θα γίνουν 
µε χρήση µηχανικών µέσων εκσκαφής. Πριν από την έναρξη της εκσκαφής απαιτείται όσο  είναι  δυνατόν  εντοπισµός των  υπογείων  δικτύων  µε  τη  χρήση  κατάλληλου εξοπλισµού  και  θα προγραµµατίζεται  κατάλληλα  η  εκτέλεση  των  εργασιών  εάν διαπιστωθεί  η ύπαρξη τέτοιων δικτύων. Για την κίνηση των αυτοκινήτων στο χώρο εκτέλεσης των εκσκαφών θα διαµορφώνονται κεκλιµένα επίπεδα (ράµπες) κατάλληλων διαστάσεων και κλίσεων για την ασφαλή προσπέλαση στον πυθµένα.
 


   Κατεδαφίσεις κτιρίων

   
Περισσότερα...

Μπορούμε με ασφάλεια να κατεδαφίσουμε οποιοδήποτε κτίριο ακόμα και μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Το έμπειρο συνεργείο μας, εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό, πραγματοποιεί με επιτυχία και ασφάλεια, κάθε εργασία μερικού γκρεμίσματος ή πλήρης κατεδάφισης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
 


   Έργα Οδοποιίας

   
Περισσότερα...
Η εταιρίας μας  εκτός από τις χ

Η πείρα των ανθρώπων μας, το προσωπικό ενδιαφέρον, η υπευθυνότητα και η πολυετής παρουσία στο χώρο της οδοποιίας, σε συνάρτηση με τα οχήματα και τα μηχανήματα αλλά και το εύρος των εργασιών που αναλαμβάνουμε είναι στοιχεία που μας ξεχωρίζουν και μας καθιστούν ασυναγώνιστους.
 
Η εταιρία μας αναλαμβάνει έργα τόσο εντός του νομού Φλώρινας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η μεταφορά και η παράδοση μηχανημάτων καθώς και αδρανών υλικών με ίδια μέσα ή και με μεταφορικές εταιρίες συγκαταλέγεται στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Χωματουργικές εργασίες και τα έργα οδοποιίας παρέχει συναφείς υπηρεσίες, όπως Μπαζώματα, Διαμόρφωση γης, Εκχιονισμούς & Καθαρισμό οικοπέδων.
 


   Αποχετευτικά Έργα

   
Περισσότερα...

Αναλαμβάνουμε αποχετευτικά έργα όλων των ειδών. Με ακρίβεια και σωστή δουλειά πετυχαίνουμε άριστο αποτέλεσμα.
 
Διαθέτουμε ιδιόκτητα άπαντα τα χωματουργικά μηχανήματα αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας, την οποία ασκούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα....
 


   Διαμορφώσεις Χώρων

   
Περισσότερα...

Η Eταιρία μας εδρεύει στη Φλώρινα και πιο συγκεκριμένα στο Αμύνταιο Φλώρινας, με έντονη δραστηριότητα στο χώρο των χωματουργικών εργασιών εδω και πολλά χρόνια , αναλαμβάνει έργα με απολυτη συνέπεια και αφοσίωση στον πελάτη σε κάθε έργο που της ανατίθεται. 
 
Η εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους εργολαβία, στις εσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων κ.α).
 
Κάθε έργο που αναλαμβάνεται φέρεται εις πέρας με ευθύνη, με έμφαση πάντα στην ικανοποιηση του πελάτη. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή.
 
Για το λόγω αυτό διατίθονται σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές εμείς έχουμε την λύση με Μινι εσκαφέα , σφυρί και Μινι φορτωτή.
 


   Εκβραχισμοί

   
Περισσότερα...

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, έτσι ώστε να μπορεί να εκτελέσει γρήγορα και οικονομικά οποιαδήποτε έργο εκβραχισμού χωρίς να μας προβληματίζει το πέτρωμα και η μορφολογία του εδάφους ή ο όγκος της δουλειάς.   Δημόσια & Ιδιωτικά Έργα

   
Περισσότερα...

Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες δημόσια και ιδιωτικά έργα, φέραμε εις πέρας απο τις απλές εκσκαφές μέχρι και τις πιο απαιτητικές. Διαθέτουμε όλα τα μηχανήματα που χρειάζονται για οποιαδήποτε εκσκαφή ή άλλη χωματουργική εργασία.
 
Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες δημόσια και ιδιωτικά έργα κάθε μεγέθους όπως: εργολαβίες, εκσκαφές, αποχωματώσεις, εκβραχισμούς, επιχωματώσεις, διάνοιξη θεμελίων, εκβραχισμούς, κατεδαφίσεις, διαμορφώσεις περιβαλλόντων χώρων, εκσκαφές πισινών, Εξυγιάνσεις σαθρών εδαφών, μπαζώματα, Καθαρισμούς οικοπέδων, χωραφιών, διάνοιξη βόθρων, διάνοιξη δρόμων, υποδομή οδοποιίας, μεταφορά μπαζών, μεταφορά αδρανών υλικών, ανάληψη και εκτέλεση τεχνικών έργων, διάνοιξη χαντακιών ύδρευσης, Διάνοιξη αποχετεύσεων-όμβριων-ύδρευσης, περιφράξεις με προκάτ τοιχία, Αγροτική οδοποιία κλπ. 
 
Η εταιρεία μας πλαισιώνεται από μια ομάδα ιδιαίτερα πεπειραμένων και εκπαιδευμένων συνεργατών. 
 
Έχουμε επενδύσει σε μηχανολογικό εξοπλισμό ώστε ο ιδιόκτητος στόλος μας να μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε μεγέθους εργασία τόσο σε δημόσιο όσο και ιδιωτικό τομέα. 
 
Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας σε συνάρτηση με τα σύγχρονα μηχανήματα έργων του στόλου μας, εγγυώνται την άριστη εκτέλεση του έργου σας, την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και στην ποιότητα των παρεχομένων εργασιών. 
 


   Χώμα για κήπους

   
Περισσότερα...

Το χώμα στο οποίο θα αναπτυχθούν τα φυτά του νέου κήπου θα πρέπει να είναι εξαιρετικής δομής και σύστασης προκειμένου να μπορέσει να υποστηρίξει την ανάπτυξη των καλλωπιστικών φυτών για πολλά πολλά χρόνια. 
 
Πολλές φορές όμως στις νέες κατασκευές κήπων το υφιστάμενο εδαφικό υπόστρωμα του χώρου είναι ακατάλληλο ή μη επαρκές για τις νέες ανάγκες σε χώμα κήπου.
 
Προσφέρουμε και μεταφέρουμε χώμα εξαιρετικής ποιότητας κατάλληλο για κήπους.
 

Θα μας βρείτε:

Αμύνταιο Φλώρινας, Φλώρινας
Τηλέφωνο: 2376023448
Κινητό: 6947002493
E-mail: giannisterzis@hotmail.com
 

 

U